Az "Anyádat hívd, ne a 112-t!" szlogennel kampányol a rendőrség

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A kemény témához illően erős szlogent választottak egy új, központi népnevelő kampányhoz, a főszereplő Janklovics Péter színész-stand upos ugyanis az

"Ilyenkor anyádat hívd, ne a 112-t!"

poénra futtaja ki a rendőrség által megosztott kampányvideót. Az üzenet az, hogy emberek halhatnak meg azok miatt az ökrök miatt, akik nem a rendőrségre, a tűzoltóságra vagy a mentőkre tartozó piszlicsáré ügyek miatt hivogatják a 112-es számot.

Az alapötlet remek, a kivitelezés vegyes, de Janklovics sérülései dicséretesen undorítóak. A színész többek között onnan lehet ismerős, hogy 2009-ben és tízben az általa alakított suttyó volt a Sziget fesztivál reklámarca.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.