Hatalmas siker: mostantól vasárnap napközben is nyitva lesz a Duna Aréna a nagyközönség számára

úszás
2018 szeptember 14., 12:06
comments 102

A jövőben vasárnaponként bárki használhatja a Duna Aréna versenymedencéjét. Az üzemeltető BP2017 pénteki tájékoztatása szerint a vendégek reggel 8 és délután 16 óra között próbálhatják ki a tavalyi világbajnokságon is használt medencét.

"Hétköznap 11 és 14 óra között már eddig is nyitva tartottunk, de ebben az időben csak nagyon kevesen tudnak eljutni hozzánk. A BP2017 kiemelt célja, hogy a különleges épület különleges medencéit bárki kipróbálhassa, de figyelemmel kell lennünk arra is, hogy az edzések is zavartalanok legyenek" - mondta Balogh Sándor, a BP2017 gazdasági igazgatója az MTI szerint. Hozzátette, amennyiben lesz rá igény, nem zárják ki, hogy ezen a napon később a nyitvatartást is meghosszabbítják.

A felnőtt belépő ára továbbra is 800 forint, míg az ifjúsági (25 éves korig) és a nyugdíjas úszójegy 500 forint.

Az Arénát ugyan az adófizetők 46 milliárd forintjából építették, de a nagyközönség egy éven át még csak be se tehette a lábát a Dagály Strandfürdő teljes lezárása árán épített Duna Arénába. Végül idén júliusban nyitották meg hétköznaponként az uszodát pár órára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.