Jövő nyáron végleg leállítják a Volkswagen Bogár gyártását

Jövőre a Volkswagen leállítja a Bogarak gyártását, mivel az utóbbi években az Egyesült Államokban is visszaestek az eladások. Az ottani vásárlók ma inkább már a nagyobb méretű autókat keresik. A mexikói gyárban jövő júliusban állítják le a gyártást. A Volkswagen közölte, hogy az utolsó modellek kupé és kabrió verzióban is elérhetőek lesznek. Hinrich Woebcken vezérigazgató azt mondta, tudja, hogy a Bogár elvesztése három generációnyi idő után komoly érzelmet fog kiváltani az elkötelezett rajongók körében. 

Fotó: Mohammed Asad/The Times of India

A VW Bogár története az 1930-as évekig nyúlik vissza, amikor náci Németország széles néprétegek számára elérhető népautót akart gyártani, de akkor lett világszerte népszerű, amikor a  Disney leforgatta a Herbie című filmet. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.