Jövő nyáron végleg leállítják a Volkswagen Bogár gyártását

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jövőre a Volkswagen leállítja a Bogarak gyártását, mivel az utóbbi években az Egyesült Államokban is visszaestek az eladások. Az ottani vásárlók ma inkább már a nagyobb méretű autókat keresik. A mexikói gyárban jövő júliusban állítják le a gyártást. A Volkswagen közölte, hogy az utolsó modellek kupé és kabrió verzióban is elérhetőek lesznek. Hinrich Woebcken vezérigazgató azt mondta, tudja, hogy a Bogár elvesztése három generációnyi idő után komoly érzelmet fog kiváltani az elkötelezett rajongók körében. 

Fotó: Mohammed Asad/The Times of India

A VW Bogár története az 1930-as évekig nyúlik vissza, amikor náci Németország széles néprétegek számára elérhető népautót akart gyártani, de akkor lett világszerte népszerű, amikor a  Disney leforgatta a Herbie című filmet. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.