Máris 100 ezer lakás maradt áram nélkül a Florence hurrikán miatt

külföld
2018 szeptember 14., 03:46
photo_camera Fotó: CHIP SOMODEVILLA/AFP

A hatóságok arra figyelmeztetnek, hogy életveszélyes vihar csaphat le Észak- és Dél-Karolinában, ha a Florence hurrikán tovább halad, és 150 km/órás sebességgel csaphat le.

A Florence hurrikán a dél-karolinai Myrtle Beachen
photo_camera A Florence hurrikán a dél-karolinai Myrtle Beachen Fotó: ALEX EDELMAN/AFP

Már most is 100 ezernél több lakás maradt áram nélkül, de az időjárási körülmények miatt ez még romlani fog. A hatóságok Észak-Karolina, Dél-Karolina és Virginia partvidéki területein több mint egymillió ember evakuálását rendelték el. Csütörtök este több ezren kerestek menedéket az átmeneti szállásokon. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.