Máris 100 ezer lakás maradt áram nélkül a Florence hurrikán miatt

külföld
2018 szeptember 14., 3:46
comments 68
photo_camera Fotó: CHIP SOMODEVILLA/AFP

A hatóságok arra figyelmeztetnek, hogy életveszélyes vihar csaphat le Észak- és Dél-Karolinában, ha a Florence hurrikán tovább halad, és 150 km/órás sebességgel csaphat le.

photo_camera A Florence hurrikán a dél-karolinai Myrtle Beachen Fotó: ALEX EDELMAN/AFP

Már most is 100 ezernél több lakás maradt áram nélkül, de az időjárási körülmények miatt ez még romlani fog. A hatóságok Észak-Karolina, Dél-Karolina és Virginia partvidéki területein több mint egymillió ember evakuálását rendelték el. Csütörtök este több ezren kerestek menedéket az átmeneti szállásokon. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt