Úgy tépi szét a Florence hurrikán a benzinkutakat, mintha papírból lennének

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ahogy a minden idők vihara elérte az Egyesült Államok délkeleti partvidékét, a közösségi oldalakat ellepték a pusztításról készült felvételek. Ezekből az is kiderül, mennyi marad egy benzinkútból, ha a tetejük alá kap a 150 km/órás sebességgel érkező szél. 

A hurrikán miatt Észak-Karolinában már 370 ezer háztartás maradt áram nélkül, de a számuk egyre nő. A hatóságok előre figyelmeztették a lakosságot, hogy a hurrikán életveszélyes lehet. Az észak-karolinai New Bernben 100 embert kellett kimenteni az otthonából. 

A meteorológiai szolgálat szerint Észak-Karolinában nyolc hónapnyi csapadék fog lehullani három nap alatt. (BBC/Washington Post)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.