Majdnem halálra körhintáztak egy 11 éves brit fiút, súlyos fejsérülést szenvedett

Egy 11 éves brit fiú egy Youtube videót akart leutánozni a társaival, ezért felült egy körhintára, a többiek pedig egy moped kerekével megpörgették a játékot.

Az eredmény: a fiú, Tyler Broom irtózatos sebességre gyorsult, elájult, majd súlyos sérülésekkel került később kórházba.

Az eset egy tuxfordi parkban történt, a fiúk videóra is vették a pörgetést:

Végül a fiú kiesett a körhintából, a társai pedig elemenekültek, egy járókelő segített neki. Az édesanyja vitte orvoshoz, miután látszott rajta, hogy telítődött vérrel a feje, és többször is elájult. Az orvos azt mondta, olyan erőhatás érte, amely a vadászpilótákat szokott, és ha nem lett volna fitt, akkor rohamot is kaphatott volna, és meghalhatott volna.

Az édesanyja, Dawn Hollingworth meg is osztotta a fiúról készített képeket és videót, nehogy más is kipróbálja azt, amit ő.

A fiú súlyos fejsérülést szenvedett, az állapota stabil, de egyelőre kórházban kell maradnia. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.