Nagyon feszes tempót diktáló lányok

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nehezebben induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunk ismét jelentkezik, ezúttal a hazai elektronikus zenei színtéren alkotó nőket bemutató Rrriot Nerdz zine harmadik számának megjelenése elé időzítve. 

Az elsősorban interjúkat tartalmazó zine szeptember 29-én jön majd ki, ehhez pedig egész estés buli is lesz: délutántól workshopok a dj-zés és a demókészítés alapjairól, utána pedig zene reggelig. 

Az esemény a Gólyában lesz, és este pult mögé fog majd állni KaliVatsanahNYXA, Alexandr, Technokool és és Juli Gerdner is. A szervezők pedig ennyit üzentek emellé: „Rendhagyó módon most a technóé lesz a főszerep, és végig nagyon feszes tempót diktálnak majd a lányok, úgyhogy nem érdemes későn érkezni. Hajnalig csapatjuk.”

A mai mixben a bulin fellépők számai, illetve korábbi mixei érnek össze egy két óra hosszú, hol barátságosabb, hol masszívabb elektronikafutamban. Az elhangzó dalok/mixek:

  • Lissomist - Never Found Peace 
  • Emke - Mambo
  • NYXA - Galene
  • Technokool - Bluevalentine
  • Juli Gerdner - Septembermix
  • Vatsanah - Status Report

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!