Nagyon feszes tempót diktáló lányok

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nehezebben induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunk ismét jelentkezik, ezúttal a hazai elektronikus zenei színtéren alkotó nőket bemutató Rrriot Nerdz zine harmadik számának megjelenése elé időzítve. 

Az elsősorban interjúkat tartalmazó zine szeptember 29-én jön majd ki, ehhez pedig egész estés buli is lesz: délutántól workshopok a dj-zés és a demókészítés alapjairól, utána pedig zene reggelig. 

Az esemény a Gólyában lesz, és este pult mögé fog majd állni KaliVatsanahNYXA, Alexandr, Technokool és és Juli Gerdner is. A szervezők pedig ennyit üzentek emellé: „Rendhagyó módon most a technóé lesz a főszerep, és végig nagyon feszes tempót diktálnak majd a lányok, úgyhogy nem érdemes későn érkezni. Hajnalig csapatjuk.”

A mai mixben a bulin fellépők számai, illetve korábbi mixei érnek össze egy két óra hosszú, hol barátságosabb, hol masszívabb elektronikafutamban. Az elhangzó dalok/mixek:

  • Lissomist - Never Found Peace 
  • Emke - Mambo
  • NYXA - Galene
  • Technokool - Bluevalentine
  • Juli Gerdner - Septembermix
  • Vatsanah - Status Report

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!