Az Eurostat felmérése szerint a budapestiek közel fele elégedetlen az iskolákkal

oktatás
2018 szeptember 18., 18:15
comments 64

Újabb rohamot intézett hazánk ellen a bevándorláspárti brüsszeli bürokrácia egyik elitkommandója! A globális elit elvárásait rendre és folyamatosan kiszolgáló Eurostat kedden publikálta azt a felmérését, amiben az EU-tagállamok fővárosaiban élőket kérdezték arról, hogy mennyire elégedettek az iskolákkal.

Budapestnél csak négy főváros (Madrid, Róma, Bukarest és Szófia) lakói ítélték rosszabbnak az iskolák helyzetét.

A sorosista szervezet adatsora szerint a budapestiek 51 százaléka elégedett, 49 százaléka pedig nem az iskolahelyzettel. A bevándorláspárti Dublinban ez az arány 83-17-re jött ki. Hiába a felmérés, a valódi kérdés:

kinél van a kapukulcs?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt