Az Eurostat felmérése szerint a budapestiek közel fele elégedetlen az iskolákkal

oktatás
2018 szeptember 18., 18:15
comments 64

Újabb rohamot intézett hazánk ellen a bevándorláspárti brüsszeli bürokrácia egyik elitkommandója! A globális elit elvárásait rendre és folyamatosan kiszolgáló Eurostat kedden publikálta azt a felmérését, amiben az EU-tagállamok fővárosaiban élőket kérdezték arról, hogy mennyire elégedettek az iskolákkal.

Budapestnél csak négy főváros (Madrid, Róma, Bukarest és Szófia) lakói ítélték rosszabbnak az iskolák helyzetét.

A sorosista szervezet adatsora szerint a budapestiek 51 százaléka elégedett, 49 százaléka pedig nem az iskolahelyzettel. A bevándorláspárti Dublinban ez az arány 83-17-re jött ki. Hiába a felmérés, a valódi kérdés:

kinél van a kapukulcs?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.