Az Eurostat felmérése szerint a budapestiek közel fele elégedetlen az iskolákkal

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Újabb rohamot intézett hazánk ellen a bevándorláspárti brüsszeli bürokrácia egyik elitkommandója! A globális elit elvárásait rendre és folyamatosan kiszolgáló Eurostat kedden publikálta azt a felmérését, amiben az EU-tagállamok fővárosaiban élőket kérdezték arról, hogy mennyire elégedettek az iskolákkal. 

Budapestnél csak négy főváros (Madrid, Róma, Bukarest és Szófia) lakói ítélték rosszabbnak az iskolák helyzetét.

A sorosista szervezet adatsora szerint a budapestiek 51 százaléka elégedett, 49 százaléka pedig nem az iskolahelyzettel. A bevándorláspárti Dublinban ez az arány 83-17-re jött ki. Hiába a felmérés, a valódi kérdés: 

kinél van a kapukulcs?

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.