Beperlik a Tényeket a szexuális erőszakkal vádolt vízilabdaedzők

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az ATV Egyenes beszéd című műsorának kedd esti adásában jelentették be a két szexuális erőszakkal megvádolt egykori vízilabdázó ügyvédjei, hogy

mindkét gyanúsított személyiségi jogi pert indít azzal szemben, aki először mutatta be úgy az ügyet, hogy ők beazonosíthatóak lettek.

Elsőként a Blikk szombati száma írt az esetről, de a Tv2 Tények című adásában nevezték meg a két férfit. A két jogi képviselő, Gatter László és Hegedűs László szerint a nyilvánosság csak az árt az ügynek, akár az objektív felderítést is gátolhatják, de „a nyilvánosságot sem segítik a helyes következtetés levonásában”.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.