Beperlik a Tényeket a szexuális erőszakkal vádolt vízilabdaedzők

Az ATV Egyenes beszéd című műsorának kedd esti adásában jelentették be a két szexuális erőszakkal megvádolt egykori vízilabdázó ügyvédjei, hogy

mindkét gyanúsított személyiségi jogi pert indít azzal szemben, aki először mutatta be úgy az ügyet, hogy ők beazonosíthatóak lettek.

Elsőként a Blikk szombati száma írt az esetről, de a Tv2 Tények című adásában nevezték meg a két férfit. A két jogi képviselő, Gatter László és Hegedűs László szerint a nyilvánosság csak az árt az ügynek, akár az objektív felderítést is gátolhatják, de „a nyilvánosságot sem segítik a helyes következtetés levonásában”.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.