Megszűnik az Anker, BrewDog söröző nyílik a helyén

A nyáron átalakítás miatt bezárt Anker BrewDog Budapest néven nyit ki újra - írja a We Love Budapest.

A BrewDog egy skót kézműves sörfőzde, de miért hír, hogy nálunk is megjelennek? A kézművessör-rajongó Király András riporter így foglalta össze:

"Ritkán kapom fel a fejem PR-közleményre, de a Brew Dog akkora istenség a kézművessöriparban, hogy ennek a történésnek valóban hírértéke van. Már az is nagy dolognak számított, hogy a hazai kézművessörközösség központi figurája, Kőváry Gergő olykor-olykor kapott egy-két hordót a Brew Dog spéci főzeteiből, illetve nála is lehetett kostólgatni a tesztfőzeteket. Képzelheted, mekkora szó, hogy a főzde most saját kocsmát nyit."

Azt a hírt robbantó WLB sem tudta, hogy a más országokban működő BrewDog bárokhoz hasonlóan itt is lehet-e majd enni. 

A brit egységeket nem számítva a főzdének Európában 17, az Egyesült Államokban 4 sörözője van jelenleg.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.