Megszűnik az Anker, BrewDog söröző nyílik a helyén

ÉLET
2018 szeptember 18., 11:23
comments 107

A nyáron átalakítás miatt bezárt Anker BrewDog Budapest néven nyit ki újra - írja a We Love Budapest.

A BrewDog egy skót kézműves sörfőzde, de miért hír, hogy nálunk is megjelennek? A kézművessör-rajongó Király András riporter így foglalta össze:

"Ritkán kapom fel a fejem PR-közleményre, de a Brew Dog akkora istenség a kézművessöriparban, hogy ennek a történésnek valóban hírértéke van. Már az is nagy dolognak számított, hogy a hazai kézművessörközösség központi figurája, Kőváry Gergő olykor-olykor kapott egy-két hordót a Brew Dog spéci főzeteiből, illetve nála is lehetett kostólgatni a tesztfőzeteket. Képzelheted, mekkora szó, hogy a főzde most saját kocsmát nyit."

Azt a hírt robbantó WLB sem tudta, hogy a más országokban működő BrewDog bárokhoz hasonlóan itt is lehet-e majd enni. 

A brit egységeket nem számítva a főzdének Európában 17, az Egyesült Államokban 4 sörözője van jelenleg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.