Orbán képét viselő hordók püfölésével buktatná meg a kormányt Gyurcsány Ferenc

POLITIKA
2018 szeptember 18., 17:51
comments 421

Tágabb családi körben, pár száz, talán ezer híve előtt hirdette meg az Orbán-kormány elleni utcai ellenállást Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK vezetője, akinek a fanatikus hívei pont olyan sátortáborban fognak lakni a Kossuth téren - elvileg a kormány lemondásáig - mint amilyenben a Gyurcsány-utálók laktak 2006-tól. 

link Forrás

Ahhoz képest, hogy a tüntetést úgy hirdették meg, hogy utána addig folytatják, míg a kormány meg nem bukik, Gyurcsány a beszédében már arról beszélt, hogy talán csak pár napig tartanak ki a Kossuth téren.

A demonstráció népszórakoztató eleme az volt, hogy a DK - lenyúlva Milosevics szerb ellenzékének ötletét - Orbán Viktor fotójával díszített hordókat állított ki az Alkotmány utcába, hogy a tiltakozók azok verésével engedhessék ki a gőzt. 

A helyszínen úgy tűnt, hogy a DK a hordót ütögetése mellett a „lúzerkormány” kifejezés sűrű ismételgetésével tervezi térdre kényszeríteni a diktatúrát. 

Most pedig jöjjenek a tüntetés legjobb képei, amiket én csináltam, így „legjobb” képekről van szó:

photo_camera A DK-sok nem finomkodtak, így igazán hitler volt a buli.
photo_camera Magyaországon mindig akad egy lakodalmas sátor!
photo_camera Volt ellentüntető is.
photo_camera A legkeményebb Gyurcsányisták hosszú ottalvós bulira készültek.
photo_camera Nem volt hiány szürrealista műalkotásban sem. Fotó: Szily László
photo_camera A színpad is Gyurcsányra várt.



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.