Orbán képét viselő hordók püfölésével buktatná meg a kormányt Gyurcsány Ferenc

Tágabb családi körben, pár száz, talán ezer híve előtt hirdette meg az Orbán-kormány elleni utcai ellenállást Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK vezetője, akinek a fanatikus hívei pont olyan sátortáborban fognak lakni a Kossuth téren - elvileg a kormány lemondásáig - mint amilyenben a Gyurcsány-utálók laktak 2006-tól. 

Ahhoz képest, hogy a tüntetést úgy hirdették meg, hogy utána addig folytatják, míg a kormány meg nem bukik, Gyurcsány a beszédében már arról beszélt, hogy talán csak pár napig tartanak ki a Kossuth téren.

A demonstráció népszórakoztató eleme az volt, hogy a DK - lenyúlva Milosevics szerb ellenzékének ötletét - Orbán Viktor fotójával díszített hordókat állított ki az Alkotmány utcába, hogy a tiltakozók azok verésével engedhessék ki a gőzt. 

A helyszínen úgy tűnt, hogy a DK a hordót ütögetése mellett a „lúzerkormány” kifejezés sűrű ismételgetésével tervezi térdre kényszeríteni a diktatúrát. 

Most pedig jöjjenek a tüntetés legjobb képei, amiket én csináltam, így „legjobb” képekről van szó:

A DK-sok nem finomkodtak, így igazán hitler volt a buli.
Magyaországon mindig akad egy lakodalmas sátor!
Volt ellentüntető is.
A legkeményebb Gyurcsányisták hosszú ottalvós bulira készültek.
Nem volt hiány szürrealista műalkotásban sem.Fotó: Szily László
A színpad is Gyurcsányra várt.November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.