Semjén urunk nem mondott igazat, mikor határozottan állította, hogy a svédek is mindent rendben találtak a szarvasvadászata körül

ÁLLAT
2018 szeptember 18., 19:40

Még mindig visszahangozzák a Parlament falai Semjén Zsolt válaszát a jobbikos Szilágyi Györgynek, aki a svéd vadásztúrájával rontott a pártelnöki minőségben jelenlévő miniszterelnök-helyettesre. Az adok-kapokról részletesen beszámoltunk, így Semjén urunk azon kijelentéséről is, ami így hangzott:

"mindaz, amit elmondott, hazugság. Maguk a svédek nyilatkoztak arról, hogy minden törvényes, szabályos és korrekt volt."

link Forrás

Bár a miniszterelnök-helyettesi minőségében jelenlévő miniszterelnök-helyettes nem tudni, hogy melyik svédekre gondolt, de az RTL Klub Híradója rákérdezett a svéd rendőrségnél, hogy valóban lezárták-e a nyomozást, ami az ügyben indult, hogy a miniszterelnök-helyettes vadász minőségében végzett ki egy magántulajdonban lévő emlős minőségű rénszarvast. Válaszukból kiderült: nem zárták le az ügyet,

a nyomozás folyamatban van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.