Semjén Zsolt: „Én soha senkinek nem intéztem semmit”

2018 szeptember 17., hétfő 14:51
262

Szilágyi György jobbikos parlamenti képviselő Semjén Zsolt „ajándékba kapott” vadászati kalandjairól kérdezett az Országgyűlésben az azonnali kérdések órájában. Szilágyi azt kérdezte: „Nem érzi úgy, hogy morálisan vállalhatatlan, hogy ilyen több milliós ajándékokat fogadjon el, és utána ott üljön a miniszterelnök mellett?”

A legjobb részek Semjén válaszából:

  • „Drága jó képviselő úr, ön valamilyen rejtélyes okból betegesen érdeklődik az én magánéletem iránt.”
  • „Maguk a svédek nyilatkoztak arról, hogy minden törvényes, szabályos és korrekt volt.”
  • „Luxusról különben szó sincsen, próbáljon ön egyszer egy légtérben öt, egyébként hótrészeg számival eltölteni néhány éjszakát, és akkor megtudja, hogy milyen azon a vidéken vadászni.”
  • „Amikor a szarvast viszi a helikopter, én természetesen ott sem voltam, tekintve, hogy nem én helikopterezem, hanem az adott szarvas.”
  • „Én soha senkinek nem intéztem semmit ilyen vonatkozásban.”
Illusztráció: Kiss Bence/444

Semjén szerint miután a Jobbik és a Transparency International is feljelentéseket tett, már papírjuk van arról az ügyészségtől, a NAV-tól és a mentelmi bizottságtól is arról, hogy hazudnak, neki pedig igaza volt. Ezt a viszonválaszában is megismételte. (via Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt