Semjén Zsolt: „Én soha senkinek nem intéztem semmit”

politika
2018 szeptember 17., 14:51
comments 261

Szilágyi György jobbikos parlamenti képviselő Semjén Zsolt „ajándékba kapott” vadászati kalandjairól kérdezett az Országgyűlésben az azonnali kérdések órájában. Szilágyi azt kérdezte: „Nem érzi úgy, hogy morálisan vállalhatatlan, hogy ilyen több milliós ajándékokat fogadjon el, és utána ott üljön a miniszterelnök mellett?”

link Forrás

A legjobb részek Semjén válaszából:

  • „Drága jó képviselő úr, ön valamilyen rejtélyes okból betegesen érdeklődik az én magánéletem iránt.”
  • „Maguk a svédek nyilatkoztak arról, hogy minden törvényes, szabályos és korrekt volt.”
  • „Luxusról különben szó sincsen, próbáljon ön egyszer egy légtérben öt, egyébként hótrészeg számival eltölteni néhány éjszakát, és akkor megtudja, hogy milyen azon a vidéken vadászni.”
  • „Amikor a szarvast viszi a helikopter, én természetesen ott sem voltam, tekintve, hogy nem én helikopterezem, hanem az adott szarvas.”
  • „Én soha senkinek nem intéztem semmit ilyen vonatkozásban.”
photo_camera Illusztráció: Kiss Bence/444

Semjén szerint miután a Jobbik és a Transparency International is feljelentéseket tett, már papírjuk van arról az ügyészségtől, a NAV-tól és a mentelmi bizottságtól is arról, hogy hazudnak, neki pedig igaza volt. Ezt a viszonválaszában is megismételte. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.