Putyin kipihente Orbánt: távcsöves puskát tesztelt a Kalasnyikov-gyárban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Természetesen a Russia Today adta ki a felvételt, amin Vlagyimir Putyin orosz elnök, - megpihenve a hivatalos teendők fáradalmait, köztük egy 45 perces négyszemközti beszélgetést a magyar miniszterelnökkel - kipróbálta a legendás orosz (szovjet) gépkarabély-gyártó, a Kalasnyikov egyik legújabb távcsöves puskáját. 

Az orosz elnök szerdán látogatott el a Moszkva határában álló Kalasnyikov-gyárba, ahol 600 méterről adott le három lövést a legújabb modellből. 

A Chukavin SVCh félautomata puskát itt fejlesztették az orosz különleges egységek részére. 

A fegyvert úgy tervezték, hogy akár 1000 méteres, vagy annál valamivel nagyobb távolságból is biztonsággal lehessen célozni vele a mozgó célpontokra. (RT)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.