Putyin kipihente Orbánt: távcsöves puskát tesztelt a Kalasnyikov-gyárban

külföld
2018 szeptember 19., 15:55
comments 183
link Forrás

Természetesen a Russia Today adta ki a felvételt, amin Vlagyimir Putyin orosz elnök, - megpihenve a hivatalos teendők fáradalmait, köztük egy 45 perces négyszemközti beszélgetést a magyar miniszterelnökkel - kipróbálta a legendás orosz (szovjet) gépkarabély-gyártó, a Kalasnyikov egyik legújabb távcsöves puskáját. 

Az orosz elnök szerdán látogatott el a Moszkva határában álló Kalasnyikov-gyárba, ahol 600 méterről adott le három lövést a legújabb modellből. 

A Chukavin SVCh félautomata puskát itt fejlesztették az orosz különleges egységek részére. 

link Forrás

A fegyvert úgy tervezték, hogy akár 1000 méteres, vagy annál valamivel nagyobb távolságból is biztonsággal lehessen célozni vele a mozgó célpontokra. (RT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.