Putyin kipihente Orbánt: távcsöves puskát tesztelt a Kalasnyikov-gyárban

Természetesen a Russia Today adta ki a felvételt, amin Vlagyimir Putyin orosz elnök, - megpihenve a hivatalos teendők fáradalmait, köztük egy 45 perces négyszemközti beszélgetést a magyar miniszterelnökkel - kipróbálta a legendás orosz (szovjet) gépkarabély-gyártó, a Kalasnyikov egyik legújabb távcsöves puskáját. 

Az orosz elnök szerdán látogatott el a Moszkva határában álló Kalasnyikov-gyárba, ahol 600 méterről adott le három lövést a legújabb modellből. 

A Chukavin SVCh félautomata puskát itt fejlesztették az orosz különleges egységek részére. 

A fegyvert úgy tervezték, hogy akár 1000 méteres, vagy annál valamivel nagyobb távolságból is biztonsággal lehessen célozni vele a mozgó célpontokra. (RT)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.