Életfogytiglanit kapott a mérgező jógalabdás gyilkos

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték azt a Hong-kongban dolgozó maláj altatóorvost, aki a szakmai ismereteit felhasználva, szokatlan fegyverrel ölte meg a feleségét - direkt - és az egyik gyerekét - véletlenül.

Az orvos családtagjait még 2015-ben találták meg holtan a férfi Minijében, ami az út mentén állt, de nem járó motorral, az áldozatokkal mégis szén-monoxid-mérgezés végzett. A nyomozók sokáig nem is értették az egészet, de hosszas nyomozás után végül kiderült, hogy a kulcs a csomagtartóban talált, leeresztett jógalabda volt. A férj ugyanis mérgező gázzal töltötte meg azt, majd szivárgóra állítva elhelyezte a kocsiban. 

Valószínűleg csak a feleségét akarta eltenni láb alól - mivel a férfi összeszűrte a levet az egyik tanítványával - hiszen kiderült, hogy úgy próbálta intézni, hogy a négyből egyik gyerek se legyen az anyjával.

Az orvos több kollégája tanúja volt, ahogy gázzal tölti fel a labdát, nekik azt mondta, hogy egy kísérletben felhasznált nyulak elkábításához van erre szükség.

(via Guardian)November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.