Helyreigazítás

helyreigazítás
2018 szeptember 20., 16:50
comments 75

A 2018. augusztus 9-én megjelent, „Vácon is egy fideszes képviselőt sikerült kinevezni a helyi gimnázium igazgatójának” című cikkünkben valótlan tényt állítottunk, amikor a cikkben Fördős Attila polgármester kijelentése közé soroltuk a következőt: „Fördős Attila már márciusban behívatta az igazgatót és helyettesét, és állítólag ott közölte velük, hogy kirúgná őket, ha tehetné, majd azt mondta, hogy ő be nem teszi a lábát többet a gimnáziumba”. Ezzel szemben a valóság az, hogy Fördős Attila ilyen kijelentést nem tett.

A valótlan tényállításokért Fördős Attila elnézést kérjük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.