Helyreigazítás

A 2018. augusztus 9-én megjelent, „Vácon is egy fideszes képviselőt sikerült kinevezni a helyi gimnázium igazgatójának” című cikkünkben valótlan tényt állítottunk, amikor a cikkben Fördős Attila polgármester kijelentése közé soroltuk a következőt: „Fördős Attila már márciusban behívatta az igazgatót és helyettesét, és állítólag ott közölte velük, hogy kirúgná őket, ha tehetné, majd azt mondta, hogy ő be nem teszi a lábát többet a gimnáziumba”. Ezzel szemben a valóság az, hogy Fördős Attila ilyen kijelentést nem tett. 

A valótlan tényállításokért Fördős Attila elnézést kérjük.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.