Jogerősen öt évet kapott Ahmed H.

A Szegedi Ítélőtábla társtettesként elkövetett terrorcselekmény bűntette miatt öt év börtönbüntetésre ítélte a szíriai Ahmed H-t. A férfi 2015. szeptemberében a röszkei határátkelőnél dobálta a rendőröket, és a határ megnyitását követelte. A bíróság szerint ezzel valósította meg a terrorcselekményt,

  • hiszen erőszakkal, egész pontosan kődobálással,
  • próbált egy állami szervet, a rendőrséget,
  • a határ megnyitására rávenni.

Ahmed H. eddig három évet töltött előzetes letartóztatásban, amit beleszámítanak a büntetésébe, és az 5 év kétharmada után szabadulhat, tehát a számára legjobb esetben még ~4 hónapot kell rács mögött töltenie. (index)

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.