Csomagjuk érkezett, félkiló fehér por Kínából

Fennakadt a küldemény a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársain, ezért a postás helyett a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói keresték a 32 éves M. Renátát, és a 24 éves Horváth Józsefet. A Police.hu tájékoztatása szerint az év első felében rendelt Kínából a nő valamit, ami mire ideért, 506,5 gramm fehér porrá változott. 

Az  előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a küldemény fentanil származékot tartalmaz, amely kábítószernek minősül. A nőt a rendőrség már megtalálta.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.