Gyurcsány: Ha a nép nem segít megdönteni Orbán rendszerét, akkor ezek itt fognak ülni a nyakunkon, a jó isten tudja, hogy meddig

Kampánymódba kapcsolt a DK, a fővárosi hordóverés után Szegeden tartott megmozdulást a párt. Az MTI beszámolója szerint a Klauzál téren mintegy kétszázötven ellenálló jött össze, akik előtt Gyurcsány Ferenc kijelentette: 

"eljött az ellenállás ideje, ha a nép nem segít megdönteni Orbán rendszerét, akkor ezek itt fognak ülni a nyakunkon, a jó isten tudja, hogy meddig".

A volt miniszterelnök szerint az ellenzéki politikus önmagukban nem elegendőek, nem fogják tudni "gyorsan, kevés áldozattal, egy jobb jövő építésének szándékával ezt a kormányt a történelem poklára juttatni". Viszont "nem lehetünk olyanok, akik törvényen kívüli eszközökkel akarjuk elsöpörni ezt az általunk nem alkotmányosnak tekintett hatalmat". Gyurcsány Ferenc szerint

"Európában mi vagyunk a többség, hogy Magyarországon nem tudunk az lenni, csak azért van, mert Orbán elfojtja a népnek a szavát."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.