Nehezen megdönthető hülyefocista-rekordot állított fel az ünneplés közben a mély árokba beleugró koszovói

Csütörtökön este a Svájcban játszó koszovói válogatott Benjamin Kololli volt az egyik legboldogabb ember Európában. Az FC Zürich focistájának ugyanis sikerült belőnie azt a 11-est, amivel - ez mondjuk utóbb derült csak ki - a csapata idegenben 1-0-ra legyőzte a ciprusi AEL Larnacát az Európa Ligában.

A boldog Kololli a sikeres tizenegyes lendületével rohant tovább a vendégszurkolók szektora felé, átugrotta a reklámtáblákat, aztán futott tovább a kapu mögött tömörülő az ultrák felé, majd átugrott egy reklámtáblasor-magasságú betonfalon is, majd eltűnt. A larnacai stadionban ugyanis - sok más arénához hasonlóan - egy állatkerti árokhoz hasonló mély betonszurdokkal választják el a szurkolókat a pályától. A Kolollit követő mámoros csapattársak így ölelkezés és pacsizás helyett ijedten nézegettek lefelé. 

Egy máshonnan készült videóból derül ki, hogy Kololli kivételesen hülye ugyan, de nem lett Darwin-díjas, mert a többiek pár másodperc múlva épen és egészségesen húzták ki a mélységből.

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.