Nehezen megdönthető hülyefocista-rekordot állított fel az ünneplés közben a mély árokba beleugró koszovói

sport
2018 szeptember 21., 13:06
comments 60

Csütörtökön este a Svájcban játszó koszovói válogatott Benjamin Kololli volt az egyik legboldogabb ember Európában. Az FC Zürich focistájának ugyanis sikerült belőnie azt a 11-est, amivel - ez mondjuk utóbb derült csak ki - a csapata idegenben 1-0-ra legyőzte a ciprusi AEL Larnacát az Európa Ligában.

link Forrás

A boldog Kololli a sikeres tizenegyes lendületével rohant tovább a vendégszurkolók szektora felé, átugrotta a reklámtáblákat, aztán futott tovább a kapu mögött tömörülő az ultrák felé, majd átugrott egy reklámtáblasor-magasságú betonfalon is, majd eltűnt. A larnacai stadionban ugyanis - sok más arénához hasonlóan - egy állatkerti árokhoz hasonló mély betonszurdokkal választják el a szurkolókat a pályától. A Kolollit követő mámoros csapattársak így ölelkezés és pacsizás helyett ijedten nézegettek lefelé. 

link Forrás

Egy máshonnan készült videóból derül ki, hogy Kololli kivételesen hülye ugyan, de nem lett Darwin-díjas, mert a többiek pár másodperc múlva épen és egészségesen húzták ki a mélységből.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.