A republikánus jelölt testvérei reklámban biztatják az arizonaiakat, hogy a demokrata jelöltre szavazzanak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A republikánus Paul Gosar képviselő az előző választáson toronymagasan, 71 százalékkal nyert a választókerületében, és a novemberben esedékes választáson is az ő győzelme valószínűbb. Gosar testvérei azonban most elkezdtek Gosar ellenfele, a demokrata David Brill mellett kampányolni.

Az első videóban David, Tim, Jennifer, Gaston, Joan és Grace átlag arizonai választókként jelennek meg, akik arról beszélnek, hogy Gosar semmit sem tett a környék fejlődéséért. Csak a videó legvégén derül ki, hogy mind a képviselő testvérei.

Paul GosarFotó: MANDEL NGAN/AFP

Paul Gosartól még évekkel ezelőtt kezdtek el eltávolodni a testvérei, mikor bojkottálta Ferenc pápa kongresszusi beszédét, tiltakozásul amiatt, hogy a pápa hisz a klímaváltozásban, ami Gosar szerint csak áltudományos humbug. Később a képviselő azt állította, hogy a charlottesville-i neonáci tüntetést az amerikai baloldal szervezte, hogy lejárassa Trumpot, majd Soros Györgyöt is náci kollaboránsnak nevezte. Az egyik testvér, David külön erre is kitér az egyik demokrata kampányvideóban, arról beszél, meg kell védeniük a Gosar nevet, ők ugyanis nem olyan idióták, mint a politikus testvérük.

Grace Gosar közben egy phoenixi lapnak azt mondta, nehezen tudna érvelni amellett, hogy a testvére nem rasszista.

A képviselő egyelőre nem reagált a testvérei szereplésével készült kampányvideókra.

Hozzá kell tenni egyébként, hogy Paul Gosarnak 9 testvére van, akik közül csak 7 jelentette ki eddig, hogy a demokrata jelöltet támogatja a saját családtagja helyett. A maradék két testvér egyelőre hallgat. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.