A republikánus jelölt testvérei reklámban biztatják az arizonaiakat, hogy a demokrata jelöltre szavazzanak

A republikánus Paul Gosar képviselő az előző választáson toronymagasan, 71 százalékkal nyert a választókerületében, és a novemberben esedékes választáson is az ő győzelme valószínűbb. Gosar testvérei azonban most elkezdtek Gosar ellenfele, a demokrata David Brill mellett kampányolni.

Az első videóban David, Tim, Jennifer, Gaston, Joan és Grace átlag arizonai választókként jelennek meg, akik arról beszélnek, hogy Gosar semmit sem tett a környék fejlődéséért. Csak a videó legvégén derül ki, hogy mind a képviselő testvérei.

Paul GosarFotó: MANDEL NGAN/AFP

Paul Gosartól még évekkel ezelőtt kezdtek el eltávolodni a testvérei, mikor bojkottálta Ferenc pápa kongresszusi beszédét, tiltakozásul amiatt, hogy a pápa hisz a klímaváltozásban, ami Gosar szerint csak áltudományos humbug. Később a képviselő azt állította, hogy a charlottesville-i neonáci tüntetést az amerikai baloldal szervezte, hogy lejárassa Trumpot, majd Soros Györgyöt is náci kollaboránsnak nevezte. Az egyik testvér, David külön erre is kitér az egyik demokrata kampányvideóban, arról beszél, meg kell védeniük a Gosar nevet, ők ugyanis nem olyan idióták, mint a politikus testvérük.

Grace Gosar közben egy phoenixi lapnak azt mondta, nehezen tudna érvelni amellett, hogy a testvére nem rasszista.

A képviselő egyelőre nem reagált a testvérei szereplésével készült kampányvideókra.

Hozzá kell tenni egyébként, hogy Paul Gosarnak 9 testvére van, akik közül csak 7 jelentette ki eddig, hogy a demokrata jelöltet támogatja a saját családtagja helyett. A maradék két testvér egyelőre hallgat. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.