A republikánus jelölt testvérei reklámban biztatják az arizonaiakat, hogy a demokrata jelöltre szavazzanak

2018 szeptember 22., szombat 19:09
72

A republikánus Paul Gosar képviselő az előző választáson toronymagasan, 71 százalékkal nyert a választókerületében, és a novemberben esedékes választáson is az ő győzelme valószínűbb. Gosar testvérei azonban most elkezdtek Gosar ellenfele, a demokrata David Brill mellett kampányolni.

Az első videóban David, Tim, Jennifer, Gaston, Joan és Grace átlag arizonai választókként jelennek meg, akik arról beszélnek, hogy Gosar semmit sem tett a környék fejlődéséért. Csak a videó legvégén derül ki, hogy mind a képviselő testvérei.

Paul Gosar Fotó: MANDEL NGAN/AFP

Paul Gosartól még évekkel ezelőtt kezdtek el eltávolodni a testvérei, mikor bojkottálta Ferenc pápa kongresszusi beszédét, tiltakozásul amiatt, hogy a pápa hisz a klímaváltozásban, ami Gosar szerint csak áltudományos humbug. Később a képviselő azt állította, hogy a charlottesville-i neonáci tüntetést az amerikai baloldal szervezte, hogy lejárassa Trumpot, majd Soros Györgyöt is náci kollaboránsnak nevezte. Az egyik testvér, David külön erre is kitér az egyik demokrata kampányvideóban, arról beszél, meg kell védeniük a Gosar nevet, ők ugyanis nem olyan idióták, mint a politikus testvérük.

Grace Gosar közben egy phoenixi lapnak azt mondta, nehezen tudna érvelni amellett, hogy a testvére nem rasszista.

A képviselő egyelőre nem reagált a testvérei szereplésével készült kampányvideókra.

Hozzá kell tenni egyébként, hogy Paul Gosarnak 9 testvére van, akik közül csak 7 jelentette ki eddig, hogy a demokrata jelöltet támogatja a saját családtagja helyett. A maradék két testvér egyelőre hallgat. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt