A republikánus jelölt testvérei reklámban biztatják az arizonaiakat, hogy a demokrata jelöltre szavazzanak

külföld
2018 szeptember 22., 19:09
comments 72

A republikánus Paul Gosar képviselő az előző választáson toronymagasan, 71 százalékkal nyert a választókerületében, és a novemberben esedékes választáson is az ő győzelme valószínűbb. Gosar testvérei azonban most elkezdtek Gosar ellenfele, a demokrata David Brill mellett kampányolni.

link Forrás

Az első videóban David, Tim, Jennifer, Gaston, Joan és Grace átlag arizonai választókként jelennek meg, akik arról beszélnek, hogy Gosar semmit sem tett a környék fejlődéséért. Csak a videó legvégén derül ki, hogy mind a képviselő testvérei.

Paul Gosar
photo_camera Paul Gosar Fotó: MANDEL NGAN/AFP

Paul Gosartól még évekkel ezelőtt kezdtek el eltávolodni a testvérei, mikor bojkottálta Ferenc pápa kongresszusi beszédét, tiltakozásul amiatt, hogy a pápa hisz a klímaváltozásban, ami Gosar szerint csak áltudományos humbug. Később a képviselő azt állította, hogy a charlottesville-i neonáci tüntetést az amerikai baloldal szervezte, hogy lejárassa Trumpot, majd Soros Györgyöt is náci kollaboránsnak nevezte. Az egyik testvér, David külön erre is kitér az egyik demokrata kampányvideóban, arról beszél, meg kell védeniük a Gosar nevet, ők ugyanis nem olyan idióták, mint a politikus testvérük.

link Forrás

Grace Gosar közben egy phoenixi lapnak azt mondta, nehezen tudna érvelni amellett, hogy a testvére nem rasszista.

A képviselő egyelőre nem reagált a testvérei szereplésével készült kampányvideókra.

Hozzá kell tenni egyébként, hogy Paul Gosarnak 9 testvére van, akik közül csak 7 jelentette ki eddig, hogy a demokrata jelöltet támogatja a saját családtagja helyett. A maradék két testvér egyelőre hallgat. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.