Biztosították a kapu nyitásához, zárásához szükséges szerkezetet

Kapuról olyan érdekes közleményt talán még sosem fogalmaztak meg, mint most a T1 Térségi Televíziónál. 

A törökszentmiklósi rendőrkapitányság udvarára nyíló kapu elöregedett, de az önkormányzattal karöltve sikerült felújítani. 

Ebből az alkalomból került elhelyezésre a szociális média vonatkozó oldalán az alábbi bejelentés, az immár ki- illetve beléptetésre is teljesen alkalmassá vált, meglátásunk szerint közlekedést támogató szerkezetről:


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.