Biztosították a kapu nyitásához, zárásához szükséges szerkezetet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kapuról olyan érdekes közleményt talán még sosem fogalmaztak meg, mint most a T1 Térségi Televíziónál. 

A törökszentmiklósi rendőrkapitányság udvarára nyíló kapu elöregedett, de az önkormányzattal karöltve sikerült felújítani. 

Ebből az alkalomból került elhelyezésre a szociális média vonatkozó oldalán az alábbi bejelentés, az immár ki- illetve beléptetésre is teljesen alkalmassá vált, meglátásunk szerint közlekedést támogató szerkezetről:


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.