Michel Houellebecq megházasodott

bulvár
2018 szeptember 22., 19:29

Szombaton nagy titokban megházasodott Michel Houellebecq 62 éves francia író, költő, műfordító. A 2010-ben A térkép és a táj című regényéért az egyik legnevesebb francia elismerésnek számító Goncourt-díjat is elnyerő alkotó házasságáról barátja, az esküvőn is jelen lévő Carla Bruni (énekesnő, dalszerző, modell, Nicolas Sarkozy korábbi francia elnök felesége) osztott meg először képet az Instagramon.

link Forrás

Bruni sok boldogságot is kívánt az írónak és új, Lylis nevű feleségének.

link Forrás

Michel Houellebecq néhány könyve Magyarországon is népszerű, újabban például a muszlim bevándorlással foglalkozó Behódolás című regény teljesített jól a könyvpiacon. Ennél is szélesebb körű ismertséget hozott neki viszont Magyarországon az, hogy az egyik róla készült fotóból lett a kiábrándult értelmiségi nevű mém. (Le Figaro)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.