Michel Houellebecq megházasodott

Szombaton nagy titokban megházasodott Michel Houellebecq 62 éves francia író, költő, műfordító. A 2010-ben A térkép és a táj című regényéért az egyik legnevesebb francia elismerésnek számító Goncourt-díjat is elnyerő alkotó házasságáról barátja, az esküvőn is jelen lévő Carla Bruni (énekesnő, dalszerző, modell, Nicolas Sarkozy korábbi francia elnök felesége) osztott meg először képet az Instagramon.

Bruni sok boldogságot is kívánt az írónak és új, Lylis nevű feleségének.

Michel Houellebecq néhány könyve Magyarországon is népszerű, újabban például a muszlim bevándorlással foglalkozó Behódolás című regény teljesített jól a könyvpiacon. Ennél is szélesebb körű ismertséget hozott neki viszont Magyarországon az, hogy az egyik róla készült fotóból lett a kiábrándult értelmiségi nevű mém. (Le Figaro)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.