Szlovákiai huligánok verekedtek egy miskolci hokimeccsen

Magyar szurkolókra és biztonsági őrökre támadtak péntek este a Zólyom hokicsapat szurkolói Miskolcon.

A szlovák bajnokságban idén ősztől játszó DVTK-Jegesmedvék a HKM Zlovan csapatát fogadta pénteken a miskolci jégcsarnokban. A második harmad utáni szünetben a vendégszurkolók egy csoportja maszkot öltött, több kerítést is szétvert, az útjukba álló biztonsági őröknek rontottak, majd a hazaik családi szektorához érve bántalmazták a miskolci drukkereket. Köztük nőket, gyerekeket és időseket is. 

Kiszállt a rendőrség is, többeket előállítottak a rendbontók közül. A miskolci és a zólyomi klub is elítélte az erőszakot. 

A miskolci csapat közleményében arra kéri a magyarországi szurkolókat, hogy hagyják ki a csapat soron következő szlovákiai mérkőzését, amikor vasárnap a Zólyom melletti Detván játszanak.

A közlemény szerint előre készülhettek a balhéra néhányan:  "A mérkőzést megelőzően a két klub egyeztetett a Miskolcra érkező szurkolók számáról, és azok habitusáról. A zólyomi szervezett szurkolói csoportok az előzetes megállapodást felrúgva, több másik klub ultra és huligán tagjaival érkezett Miskolcra, amelyek valószínűsíthetően tervezett rendbontást hajtottak végre."  (minap.hu

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.