Áder János egy káposztafesztiválon testesítette meg a nemzet egységét

Áder János káposztaszeletelő gépet tekint meg működés közben.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

A napi vitáktól biztos távolságot tartó köztársasági elnöktől ritkán látni olyan határozott kiállást, mint amit vasárnap a  XVIII. Vecsési Káposztafeszten tapasztalhattak a résztvevők. Az államfő tőle megszokott szigorral és hozzáértéssel figyelte meg, hogyan készül a hungarikumok előszobájának számító Magyar Értéktárban is helyet kapó 

savanyú káposzta. 

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

De nem Áder Jánosról lenne szó, ha nem vette volna a kezébe az események irányítását, és megpörgette a gép kerekét. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.