Öngyújtóval mentettek meg egy öngyilkosságra készülő férfit Zuglóban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy félmeztelen férfi a XIV. kerületi Egressy út parkos részén egy cipőfűzőből font kötéllel készült felakasztani magát egy fára, amikor két arra járó rendőr észrevette. Először megpróbálták leszedni a nyakáról a kötelet, de mivel rövid próbálkozás után nem jártak sikerrel, rögtönözniük kellett. 

Végül a náluk lévő öngyújtó lángjával égették el a zsineget.

Így a férfi megmenekült, később a mentők kórházba szállították. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.