Elérkezett a nap, amikor az Országgyűlésben kimondják a szót: szopófantom

Burány Sándor, a Párbeszéd frakciójába kihelyezett szocialista honatya az MTI tudósítása szerint a következő disputát folytatta le Kontrát államtitkárral.

Évek óta meglévő, tragikus helyzetként beszélt a kőbányai Hős utca környékének drogproblémájáról Burány Sándor, aki szerint „a rendőrség csak kullog a dílerek után”, miközben nincsen prevenció, nem működik a szociális ellátórendszer.

A Belügyminisztérium politikai államtitkára azt hangsúlyozta: az Orbán-kormány 2010-ben zéró toleranciát hirdetett a droggal kapcsolatos bűncselekményekre, a rendőrség hatékonyan lép fel az ilyen ügyekben.

Az MTI tudósításából azonban kimaradt egy apróság, méghozzá az alábbi gondolatmenet:

„Korábban soha nem volt példa arra, hogy az egyes villamoson egy drogos combon szúrjon injekciós tűvel egy arra utazó hölgyet. Korábban Kőbányán nem kísértettek éjszaka szopófantomok, mint napjainkban.”

(via Index)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.