Kövér: Az Európai Parlamentben gyakorló elmebetegek és kommunisták ülnek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bayer Zsolt showműsorában járt Kövér László, és a Sargentini-jelentés elfogadásának körülményeit és következményeit elemezte. Véleménye szerint a magyar kormány elleni eljárást azért szavazták meg, mert 

  • az Európai Parlament többsége kommunista, és úgy „úgy zöld, hogy kívül zöld, belül vörös”;
  • másik része „gyakorló elmebeteg”,
  • harmadik része „cinikus, megvásárolt ember”,
  • és vannak még olyanok, akik semmiben sem hisznek, és semmit sem gondolnak.

Az Országgyűlés elnöke nemrég Gyurcsány Ferenc kezeltetésének szükségességére célozgatott, miután a DK elnöke tudathasadásosnak nevezte a miniszterelnököt.

(via Magyar Narancs)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.