Kövér: Az Európai Parlamentben gyakorló elmebetegek és kommunisták ülnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bayer Zsolt showműsorában járt Kövér László, és a Sargentini-jelentés elfogadásának körülményeit és következményeit elemezte. Véleménye szerint a magyar kormány elleni eljárást azért szavazták meg, mert 

  • az Európai Parlament többsége kommunista, és úgy „úgy zöld, hogy kívül zöld, belül vörös”;
  • másik része „gyakorló elmebeteg”,
  • harmadik része „cinikus, megvásárolt ember”,
  • és vannak még olyanok, akik semmiben sem hisznek, és semmit sem gondolnak.

Az Országgyűlés elnöke nemrég Gyurcsány Ferenc kezeltetésének szükségességére célozgatott, miután a DK elnöke tudathasadásosnak nevezte a miniszterelnököt.

(via Magyar Narancs)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.