L. Simon: Nem szóltam be Balogéknak, csak sajnáltam, hogy nem voltak ott

Reagált a volt államtitkár egy mai, korábbi írásunkra, melyben azt írtuk, beszólt Balog Zoltánéknak. L. Simon László azt írja, rosszul értelmeztük a bejegyzést, mert ő nem szólt be, csak kifejezte sajnálkozását, hogy az NKA korábbi vezetői nem vettek részt a gálaesten. Ezután kifejti, távollétük „jelzésértékű” volt. Hozzáteszi, fenntartja, amit korábbi posztjában írt, miszerint ez egy erős jelzés arra vonatkozóan, hogy átalakításra szorul az állami mecenatúra jelenlegi rendszere. „Ebben a törekvésében támogatni kell Fekete Pétert” - tette hozzá.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.