Lukács László, a debreceni Rockmafia-keresztapa végleg felnőtt: Hollandiában is nemet mondott a fűre

A múlt héten Magyarország első számú rockprodukciója bedurrantotta a Milwaukee-Eightet, és elpöfögött Hollandiába, hogy megmutassa a külhonba szakadt kőembereknek, hol lakik a rock&roll Úristene. (Az Alföldön.)

A Tankcsapda a hétvégén Rotterdamban lépett fel, ahol Fejes Tamás dobos lesérült (a dobverővel véletlenül szemöldökön ütötte magát), így a lábadozás alatt eljátszottak egy legendás tábortűzi darabot, az Egyszerű dalt.

A nóta előtt viszont a megvadult rockerek szóltak Lukács László frontembernek, a nemzet rockfőnökének, hogy a tiszteletére berepült a színpadra egy cigi (a.k.a. füves/vicces cigi, spangli, joint, ganja, stb.). Lukács erre felemelte

és elmondta, hogy soha nem gondolta volna 1995-ben, amikor életében először járt Hollandiában, hogy eljön az idő, amikor „még Hollandiában sem” szív füvet, de azért köszöni szépen. Majd rázendített arra, hogy:

„Néha úgy hiányzik a marihuána...”

Lehet erre azt mondani, hogy így múlik el a világ dicsősége, de úgy is vehetjük, hogy végre felnőtt, konzervatív korszakába lépett a magyar rock.

Köszönöm, még Hollandiában sem!Illusztráció: Kiss Bence/444

Na de félre a Félre a tréfát: itt az ideje újragondolni az „a torta meg lesz fűszerezve, csak legyen hozzá elég fű szerezve” rímpárt!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.