Harmadáig sem jutott még az óvoda felújítása, de már tartottak egy átadóünnepséget

POLITIKA
2018 szeptember 27., 11:04
comments 143

Szombathelyen felújítják a Pipitér Óvodát. A munkálatok már elkezdődtek, jelenleg kb. a tervezett feladatok harmadát végezték el, kialakítottak egy akadálymentesített mosdót és kicseréltek 40 ablakot. A többi ablak cseréje, a szigetelés és a gépészeti korszerűsítés még hátravan.

Szombathely KDNP-s polgármesterét azonban ez nem zavarta, Puskás Tivadar úgy érezte, neki a 40 ablak és a mosdó is bőven elég arra, hogy átadóünnepséget tartson.

Tartott is, az óvodásokat pedig, mint rendesen, beállították statisztának. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt