Harmadáig sem jutott még az óvoda felújítása, de már tartottak egy átadóünnepséget

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombathelyen felújítják a Pipitér Óvodát. A munkálatok már elkezdődtek, jelenleg kb. a tervezett feladatok harmadát végezték el, kialakítottak egy akadálymentesített mosdót és kicseréltek 40 ablakot. A többi ablak cseréje, a szigetelés és a gépészeti korszerűsítés még hátravan.

Szombathely KDNP-s polgármesterét azonban ez nem zavarta, Puskás Tivadar úgy érezte, neki a 40 ablak és a mosdó is bőven elég arra, hogy átadóünnepséget tartson.

Tartott is, az óvodásokat pedig, mint rendesen, beállították statisztának. (Átlátszó)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.