Harmadáig sem jutott még az óvoda felújítása, de már tartottak egy átadóünnepséget

POLITIKA
2018 szeptember 27., 11:04
comments 143

Szombathelyen felújítják a Pipitér Óvodát. A munkálatok már elkezdődtek, jelenleg kb. a tervezett feladatok harmadát végezték el, kialakítottak egy akadálymentesített mosdót és kicseréltek 40 ablakot. A többi ablak cseréje, a szigetelés és a gépészeti korszerűsítés még hátravan.

Szombathely KDNP-s polgármesterét azonban ez nem zavarta, Puskás Tivadar úgy érezte, neki a 40 ablak és a mosdó is bőven elég arra, hogy átadóünnepséget tartson.

Tartott is, az óvodásokat pedig, mint rendesen, beállították statisztának. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.