Kiakadt a Vidi edzője, hogy nem voltak szurkolók a meccsükön

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Az európai kupameccsek miatt korábban elhalaszott bajnoki meccset pótolt szerda este a Vidi, a Mezőkövesdet verték meg 3-1-re albéreltben, Felcsúton. Annyira bántó érdektelenség mellett, hogy még a székesfehérvári csapat edzője, a szerb Marko Nikolics is kifakadt a meccset követő sajtótájékoztatón a Nemzeti Sport szerint

„Szeretnénk gratulálni azoknak a szurkolóknak, akik itt voltak. A szememben ők igazi szurkolók. Szóval köszönöm nekik, de csalódott vagyok. Nem értem, hogy az Európa-liga meccsünkön kint van tizenötezer ember, akkor egy ilyen bajnokin miért nem tud itt lenni két-három ezer ember?”

Juhász Roland, a csapat kapitánya is szomorú volt, hogy milyen kevesen kíváncsiak a játékukra, nincs a meccsek után kivel ünnepelni.

A Vidi a bajnok, ráadásul hosszú idő után az Európa-liga főtábláján is szerepel. Ehhez képest a közvetítés alatt is látszott, hogy alig ültek a lelátón. A Nemzeti Sport a tudósításában előbb 400 főre becsülte a nézőszámot, a mindig erősen felfelé kozmetikázott hivatalos nézőszám 696 lett. 

A székesfehérváriak a közeli Pancho Arénában játszanak albérletben, mert építették a stadionjukat. Elkészült, hamarosan birtokba vehetik. 14 ezer fős lesz. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.