Meleg pingvinek raboltak el a szüleitől egy fiókát

ÁLLAT
2018 szeptember 27., 05:12
comments 122

A dániai Odense állatkertjének egyik gondozója szerint két meleg pingvin elrabolt egy fiókát a szüleitől, amíg azok úsztak. Ezalatt a gyerek magára maradt, a meleg pingvinek pedig Sandie Hedgegard Munck gondozó szerint azt hihették, hogy a szülők nem gondozzák megfelelően a kicsinyüket, ezért magukhoz vették.

link Forrás

A gondozó szerint a fióka apja tényleg az átlagosnál kevésbé törődik a gyerekkel, valószínűleg neki kellett volna vigyáznia a fiókára akkor is, amikor az anya (aki egyébként nagyon védelmező a gyerekével) úszni ment.

Az állatkert gondozói a dán média szerint úgy döntöttek, hogy ha a szülők nem kezdik keresni a fiókát, akkor hagyják, hogy az a meleg pingvinpárnál maradjon. A rablás után egy kb. 24 órával azonban konfrontációra került sor a meleg pingvinpár és a biológiai szülők között, ezután pedig a fióka visszakerült az eredeti szüleihez. (NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.