Meleg pingvinek raboltak el a szüleitől egy fiókát

A dániai Odense állatkertjének egyik gondozója szerint két meleg pingvin elrabolt egy fiókát a szüleitől, amíg azok úsztak. Ezalatt a gyerek magára maradt, a meleg pingvinek pedig Sandie Hedgegard Munck gondozó szerint azt hihették, hogy a szülők nem gondozzák megfelelően a kicsinyüket, ezért magukhoz vették.

A gondozó szerint a fióka apja tényleg az átlagosnál kevésbé törődik a gyerekkel, valószínűleg neki kellett volna vigyáznia a fiókára akkor is, amikor az anya (aki egyébként nagyon védelmező a gyerekével) úszni ment.

Az állatkert gondozói a dán média szerint úgy döntöttek, hogy ha a szülők nem kezdik keresni a fiókát, akkor hagyják, hogy az a meleg pingvinpárnál maradjon. A rablás után egy kb. 24 órával azonban konfrontációra került sor a meleg pingvinpár és a biológiai szülők között, ezután pedig a fióka visszakerült az eredeti szüleihez. (NBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.