Meleg pingvinek raboltak el a szüleitől egy fiókát

A dániai Odense állatkertjének egyik gondozója szerint két meleg pingvin elrabolt egy fiókát a szüleitől, amíg azok úsztak. Ezalatt a gyerek magára maradt, a meleg pingvinek pedig Sandie Hedgegard Munck gondozó szerint azt hihették, hogy a szülők nem gondozzák megfelelően a kicsinyüket, ezért magukhoz vették.

A gondozó szerint a fióka apja tényleg az átlagosnál kevésbé törődik a gyerekkel, valószínűleg neki kellett volna vigyáznia a fiókára akkor is, amikor az anya (aki egyébként nagyon védelmező a gyerekével) úszni ment.

Az állatkert gondozói a dán média szerint úgy döntöttek, hogy ha a szülők nem kezdik keresni a fiókát, akkor hagyják, hogy az a meleg pingvinpárnál maradjon. A rablás után egy kb. 24 órával azonban konfrontációra került sor a meleg pingvinpár és a biológiai szülők között, ezután pedig a fióka visszakerült az eredeti szüleihez. (NBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.