1400-an tekernek a Bartók Béla úti bringaúton

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Volt értelme a kerékpárút kijelölésének a felújított Bartók Béla úton, ahol most mértek először bringás forgalmat: 1400-an tekertek át rajta egy nap alatt egy irányba. Összehasonlításképpen a Bem rakparton 3300-an bringáznak két irányba egy nap alatt.

Fotó: IBBP/Fb

Mint az I Bike Budapest posztjából kiderül, a kerékpárosok többen lett a Bartók Béla úton, hiszen sokan az autók miatt nem tekertek erre, illetve a járdáról is leszoktak a kétkerekűek a gyalogosok nagy örömére. (IBBP)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.