Feladta magát* a rendőröknek bemutató motoros

Tbg
közlekedés
2018 szeptember 28., 19:22
comments 289

Leleplező videót készített önmagáról az a motoros, aki lealázott egy üldözésére indult rendőrautót.

Mint a Facebookra feltöltött videóból kiderül, a bukósisak mögött valójában...

link Forrás

... egy Soros György maszkját viselő személy áll. 

A videóban ezután vicc tárgyává téve az esetről beszámoló, rendőrségi szakértőt megszólaltató TV2-t, a kormányzati Soros-ellenes propagandát, „szabad egykerekezésért” agitál a kissé átalakított Soros-kampány.

Szeptember elején lett országszerte ismert a Sumshot nevű motoros banda, miután egyik tagjuk feltett egy videót, amiben a motoros lealáz egy üldözésére indult rendőrautót.

A motoros egykerekezés közben bemutat a szirénázó Skodának, majd egy kövér gázzal elszáguld az autó közeléből. Bár a videóból nem derül ki, feltehetően simán meglép a kétkerekűvel.

A 444 akkor megkérdezte az ORFK-t sikerült-e azonosítani a motorost, de mint írták „az Ön által kérdezett esettel kapcsolatban helyszín és időpont megjelölés hiányában intézkedés nem azonosítható.”

Az mondjuk, furcsa, hogy az intézkedő járőr sem tudta, hol és mikor történt az eset, de nyilván a rendőrség sem akart utánajárni ennek az egésznek.

A Sumshot videóiból egyébként kitűnik, hogy az egykerekezés mellett a kulturált közlekedésben is érdekeltek: egyik videójukban például elmagyarázzák egy autósnak - nagyon helyesen - hogy ne dudálja szét a fejét egy zebrán átkelő gyalogosnak. EGy másik posztjukból pedig az derül ki, volt, hogy lekapcsolták őket a rendőrök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.