„Molotov-koktélt dobok az irodájára, és akkor valami talán majd történik” - mondta a fideszes képviselő az ózdi önkormányzat ülésén

Élő közvetítésben lehetett látni, ahogy Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője számon kéri a helyi a Városüzemeltetési Intézmény igazgató. A 3600.hu beszámolója szerint Tóth annyira felhúzta magát, amiért egy korábbi levelére nem érkezett válasz, hogy már a Molotov-koktélt is szóba hozta:

 „A másik, a csúnya megoldás meg az, hogy Molotov-koktélt dobok az irodájára, és akkor valami talán majd történik” -mondta Tóth. 

A helyi lap szerint az intézményvezető a válaszában kérte a képviselőt, hogy a testi épségét lehetőleg ne veszélyeztesse, majd kifejtette, hogy tudomása szerint telefonon kapott választ a műszaki vezetőtől, de őt kéréseivel még egyszer sem kereste a képviselő, a továbbiakban hasonló esetekben közvetlenül hozzá forduljon.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.