„Molotov-koktélt dobok az irodájára, és akkor valami talán majd történik” - mondta a fideszes képviselő az ózdi önkormányzat ülésén

POLITIKA
2018 szeptember 28., 08:11
comments 105

Élő közvetítésben lehetett látni, ahogy Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője számon kéri a helyi a Városüzemeltetési Intézmény igazgató. A 3600.hu beszámolója szerint Tóth annyira felhúzta magát, amiért egy korábbi levelére nem érkezett válasz, hogy már a Molotov-koktélt is szóba hozta:

„A másik, a csúnya megoldás meg az, hogy Molotov-koktélt dobok az irodájára, és akkor valami talán majd történik” -mondta Tóth.

A helyi lap szerint az intézményvezető a válaszában kérte a képviselőt, hogy a testi épségét lehetőleg ne veszélyeztesse, majd kifejtette, hogy tudomása szerint telefonon kapott választ a műszaki vezetőtől, de őt kéréseivel még egyszer sem kereste a képviselő, a továbbiakban hasonló esetekben közvetlenül hozzá forduljon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.