„Molotov-koktélt dobok az irodájára, és akkor valami talán majd történik” - mondta a fideszes képviselő az ózdi önkormányzat ülésén

2018 szeptember 28., péntek 8:11
107

Élő közvetítésben lehetett látni, ahogy Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője számon kéri a helyi a Városüzemeltetési Intézmény igazgató. A 3600.hu beszámolója szerint Tóth annyira felhúzta magát, amiért egy korábbi levelére nem érkezett válasz, hogy már a Molotov-koktélt is szóba hozta:

„A másik, a csúnya megoldás meg az, hogy Molotov-koktélt dobok az irodájára, és akkor valami talán majd történik” -mondta Tóth.

A helyi lap szerint az intézményvezető a válaszában kérte a képviselőt, hogy a testi épségét lehetőleg ne veszélyeztesse, majd kifejtette, hogy tudomása szerint telefonon kapott választ a műszaki vezetőtől, de őt kéréseivel még egyszer sem kereste a képviselő, a továbbiakban hasonló esetekben közvetlenül hozzá forduljon.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt