Lázár sajtósa azt állítja, csak a hódmezővásárhelyi fideszes képviselők iránti tiszteletből írta nekik, hogy még pozitív témában se nyilatkozzanak a sajtónak

hablaty
2018 szeptember 29., 17:43
comments 233
photo_camera Göbl Vilmos levele a hódmezővásárhelyi fideszesekhez Fotó: Vásárhelyiek a változásért/Facebook

A fenti, nem tudni honnan megszerzett, de a városban uralkodó politikai hangulatot jól bemutató levelet a Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert támogató Vásárhelyiek a Változásért csoport osztotta meg. A még augusztusban írt, Kommunikációs iránymutatás tárgyú levélben Göbl Vilmos, Lázár János sajtósa arra kérte a helyi fideszes képviselőket, hogy akárcsak addig, ezután se nyilatkozzanak a sajtónak, még pozitív témákban sem.

photo_camera Göbl Vilmos, Lázár János sajtósa Fotó: RTL Híradó

Göbl az ügyben nyilatkozott az RTL Híradónak, akkorát maszatolva, mint egy ebédelő egyéves, ugyanis azt állította, hogy:

„Sem Lázár Jánosnak, sem a fideszes központi kommunikációnak vagy bármilyen egyéb politikai kommunikációnak ehhez semmi köze nincs, mint mondtam, 8 évig dolgoztam együtt ezekkel a képviselőkkel. Az irántuk érzett tisztelet, a közös munka, és tulajdonképpen az az együtt, közösen kialakított kommunikációs stílus volt az, ami miatt megkerestek engem, és ami miatt én tanácsot adtam nekik ebben a kérdésben.”

Göbl szerint a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal informatikusai törték fel a képviselők emailfiókját, Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester viszont azt mondta, a levélhez legálisan jutottak hozzá.

A polgármester azt mondta, szerinte „ez az őszödi beszéde a vásárhelyi Fidesznek”. A levél őt nem lepte meg, mert a Fidesz az első perctől el akarja őt lehetetleníteni.

Az RTL Híradó teljes riportja:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt