Cristiano Ronaldo tagadja a nemi erőszakot, a Spiegelt is bepereli

bűnügy
2018 szeptember 30., 13:47

A focistát a német lap értesülései szerint egy amerikai nő, a 34 éves Kathryn Mayorga vádolja azzal, hogy megerőszakolta 2009-ben, Las Vegasban.

Elmondása szerint Ronaldo az eset után 375 ezer dollárt fizetett a hallgatásáért cserébe, ugyanakkor a nő ügyvédje egy nevadai bíróságon támadta most meg a peren kívüli egyezség érvényességét. Mayorga szeptemberben, a Spiegelnek beszélt először az esetről.

Cristiano Ronaldo Instagramján egy videóval válaszolt, melyben azt állítja, csak fel akarják használni a hírnevét, és ez természetes. A BBC azt írja, a focista bepereli az ügyről elsőként író német lapot, ügyvédje pedig azt mondta, a Spiegel riportjával súlyosan sérültek ügyfele személyiségi jogai.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.