Trump: Belezúgtunk egymásba Kim Dzsongunnal

külföld
2018 szeptember 30., 08:04
comments 232

Donald Trump, aki 2016 novemberi megválasztása óta gyakorlatilag abba se hagyta kampányát, és mostanában is rendszeresen tart kampánygyűléseket, szombaton Nyugat-Virginiában tartott egyet, ahol most éppen az Észak-Koreával folytatott diplomáciája részleteibe avatta be közönségét.

"Eleinte nagyon durva volt a retorika. De nagyon jó a kapcsolatunk. Háborúba indultunk volna Észak-Korea ellen, ez készült történni" - mondta, hogy aztán legalább ennyire koherensen folytassa. "Remekül voltunk. Ez nagyon nagy probléma volt. Tudják, mi volt érdekes? Amikor bementem, nagyon kemény voltam. Ő is nagyon kemény volt. És ez így ment, amíg aztán hirtelen bele nem zúgtunk egymásba, oké? Nem, tényleg. Gyönyörű leveleket írt nekem. Nagyszerű leveleket. És szerelmesek lettünk" - mondta.

"Tudják mi lesz, azt fogják mondani, hogy Donald Trump azt mondta, szerelmesek lettek, hát ez szörnyű" - utánozta azt, ahogy szerinte a kommentátorok szörnyülködni fognak azon, hogy "nem elnökies" a viselkedése. "Mindig mondom, hogy elnökinek lenni annyira könnyű. Csak akkor nem tízezrek várakoznának a teremből kiszorulva, hanem csak kétszázan hallgatnának itt elől" - foglalta össze viselkedése, politikája és létezése lényegét. Trump amúgy Kim Dzsongunnal folytatott júliusi csúcstalálkozója emlékeit idézte fel. Akkor Trump váratlanul nagy engedményeket tett Észak-Koreának, amely viszont a CIA szerint azóta is folytatja fegyverprogramjait, és melynek külügyminisztere éppen szombaton jelentette be az ENSZ-ben, hogy amíg az USA szankciókkal bünteti, addig nem bízik az Egyesült Államokban, és ha nincs bizalom, akkor nem lesz leszerelés se. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.