Eltűnt Budapesten egy 52 éves német férfi

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az újbudai rendőrkapitányság keres egy 52 éves német férfit.

Reiners Uwe-Arno szeptember 29-én egy V. kerületi étteremből ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Róla van szó:

Forrás: Police.hu

Reiners Uwe-Arno körülbelül 170-175 centiméter magas, molett testalkatú, rövid barna hajú, barna szemű, szemüveget visel. Eltűnésekor kék kapucnis kardigánt, sötétkék galléros pólót és khaki színű nadrágot viselt, valamint két hátizsák volt nála.

Aki látta, értesítse a rendőrséget, elérhetőségek itt.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.