Hollik István: Orbán MOL Vidi-szurkolóként repült

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

BRUTÁLIS TÁMADÁSOKRA SZÁMÍT A FIDESZ című interjúban számolt be a Hír TV arról, hogy 

brutális támadásokra számít a Fidesz: 

erről Hollik István, a Fidesz–KDNP frakciószövetség szóvivője beszélt. 

Holliknak nem volt könnyű dolga Orbán Viktor hétfő délutáni parlamenti produkciója után, de csavarni tudott azért a témán.

Miután elmondta, hogy az Átlátszó cikke a bevándorláspárti Soros-szervezetek támadása, Földi-Kovács Andrea riporter megkérdezte tőle, hogy mostantól mindig ezt fogják-e mondani. 

- Akkor mostantól minden kritikára az lesz a válasz, hogy Soros szervezetei le akarják járatni Önöket?

- Hát, nem tud más lenni a válasz, merthogy ez a valóság.

Hollik azt a kérdést is megkapta, hogy tervezik-e vizsgálóbizottság felállítását, mire kicsit meglepetten azt válaszolta:

„Nem, azt gondolom, amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. Mi nyilvánvalóan meg fogjuk védeni a saját álláspontunkat, és ezekre a támadásokra megfelelően fogunk válaszolni.”

Aztán jött az összehasonlítás az elmúlt nyolc évvel. Azt mondta, alapvető különbséget kell tenni, hogy ha egy politikus magánemberként utazik, illetve ha hivatalos utazásai vannak. 

Hollik szerint 2010 előtt láthattunk olyat, hogy Gyurcsány politikusként utazott magángépen, és Hunvald Györgynek is volt magángépe, aminek első útján Veres János akkori pénzügyminiszert fuvarozta. Illetve Bojár Gábor kifizette Juhász Péter nyaralását.

„Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor viszont magánúton vett részt. Harminc éve, amióta gyermek, azóta drukkol a Videotonnak, ráadásul a Videotonnak nagyon fontos mérkőzései voltak ott, ezen MOL Vidi-szurkolóként vett részt.”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.