Hollik István: Orbán MOL Vidi-szurkolóként repült

politika
2018 október 01., 17:36
comments 616

BRUTÁLIS TÁMADÁSOKRA SZÁMÍT A FIDESZ című interjúban számolt be a Hír TV arról, hogy 

brutális támadásokra számít a Fidesz: 

erről Hollik István, a Fidesz–KDNP frakciószövetség szóvivője beszélt. 

Holliknak nem volt könnyű dolga Orbán Viktor hétfő délutáni parlamenti produkciója után, de csavarni tudott azért a témán.

link Forrás

Miután elmondta, hogy az Átlátszó cikke a bevándorláspárti Soros-szervezetek támadása, Földi-Kovács Andrea riporter megkérdezte tőle, hogy mostantól mindig ezt fogják-e mondani. 

link Forrás

- Akkor mostantól minden kritikára az lesz a válasz, hogy Soros szervezetei le akarják járatni Önöket?

- Hát, nem tud más lenni a válasz, merthogy ez a valóság.

Hollik azt a kérdést is megkapta, hogy tervezik-e vizsgálóbizottság felállítását, mire kicsit meglepetten azt válaszolta:

„Nem, azt gondolom, amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. Mi nyilvánvalóan meg fogjuk védeni a saját álláspontunkat, és ezekre a támadásokra megfelelően fogunk válaszolni.”

Aztán jött az összehasonlítás az elmúlt nyolc évvel. Azt mondta, alapvető különbséget kell tenni, hogy ha egy politikus magánemberként utazik, illetve ha hivatalos utazásai vannak. 

Hollik szerint 2010 előtt láthattunk olyat, hogy Gyurcsány politikusként utazott magángépen, és Hunvald Györgynek is volt magángépe, aminek első útján Veres János akkori pénzügyminiszert fuvarozta. Illetve Bojár Gábor kifizette Juhász Péter nyaralását.

„Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor viszont magánúton vett részt. Harminc éve, amióta gyermek, azóta drukkol a Videotonnak, ráadásul a Videotonnak nagyon fontos mérkőzései voltak ott, ezen MOL Vidi-szurkolóként vett részt.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.