Hollik István: Orbán MOL Vidi-szurkolóként repült

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

BRUTÁLIS TÁMADÁSOKRA SZÁMÍT A FIDESZ című interjúban számolt be a Hír TV arról, hogy 

brutális támadásokra számít a Fidesz: 

erről Hollik István, a Fidesz–KDNP frakciószövetség szóvivője beszélt. 

Holliknak nem volt könnyű dolga Orbán Viktor hétfő délutáni parlamenti produkciója után, de csavarni tudott azért a témán.

Miután elmondta, hogy az Átlátszó cikke a bevándorláspárti Soros-szervezetek támadása, Földi-Kovács Andrea riporter megkérdezte tőle, hogy mostantól mindig ezt fogják-e mondani. 

- Akkor mostantól minden kritikára az lesz a válasz, hogy Soros szervezetei le akarják járatni Önöket?

- Hát, nem tud más lenni a válasz, merthogy ez a valóság.

Hollik azt a kérdést is megkapta, hogy tervezik-e vizsgálóbizottság felállítását, mire kicsit meglepetten azt válaszolta:

„Nem, azt gondolom, amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. Mi nyilvánvalóan meg fogjuk védeni a saját álláspontunkat, és ezekre a támadásokra megfelelően fogunk válaszolni.”

Aztán jött az összehasonlítás az elmúlt nyolc évvel. Azt mondta, alapvető különbséget kell tenni, hogy ha egy politikus magánemberként utazik, illetve ha hivatalos utazásai vannak. 

Hollik szerint 2010 előtt láthattunk olyat, hogy Gyurcsány politikusként utazott magángépen, és Hunvald Györgynek is volt magángépe, aminek első útján Veres János akkori pénzügyminiszert fuvarozta. Illetve Bojár Gábor kifizette Juhász Péter nyaralását.

„Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor viszont magánúton vett részt. Harminc éve, amióta gyermek, azóta drukkol a Videotonnak, ráadásul a Videotonnak nagyon fontos mérkőzései voltak ott, ezen MOL Vidi-szurkolóként vett részt.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.