Willi Orban bekerült a magyar válogatott keretbe

sport
2018 október 01., 09:30

Arról, hogy az RB Leipzig középhátvédje bemutatkozhat a magyar válogatottban, már nyáron felröppentek a hírek, de akkor még arról is szó volt, hogy a 25 éves, kétszeres német U21-es válogatott Orban hónapok óta vívódott azon, hogy a német, a magyar vagy anyai ágon a lengyel nemzeti csapatot válassza. 

photo_camera Fotó: JAN WOITAS/dpa Picture-Alliance/AFP

Most viszont az MLSZ közleménye szerint Willi Orban a magyar válogatott keret tagja lesz az októberi Nemzetek Ligája meccseken Görögország és Észtország ellen.

link Forrás

(via Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.