Willi Orban bekerült a magyar válogatott keretbe

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Arról, hogy az RB Leipzig középhátvédje bemutatkozhat a magyar válogatottban, már nyáron felröppentek a hírek, de akkor még arról is szó volt, hogy a 25 éves, kétszeres német U21-es válogatott Orban hónapok óta vívódott azon, hogy a német, a magyar vagy anyai ágon a lengyel nemzeti csapatot válassza. 

Fotó: JAN WOITAS/dpa Picture-Alliance/AFP

Most viszont az MLSZ közleménye szerint Willi Orban a magyar válogatott keret tagja lesz az októberi Nemzetek Ligája meccseken Görögország és Észtország ellen.

(via Nemzeti Sport)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.