Repülj velünk az élet tengerén: drónvideón Rogán Antal bizalmasához köthető Gellért-hegyi villa

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Narancs publikált egy drónvideót, amelyen a Kertész Balázshoz sok szállal kötődő gellérthegyi ingatlan látható. Kertész Balázs Rogán Antal ügyvédjeként lett ismert, hogy aztán megpróbálja magát minél inkább eltüntetni.

Kertészről az Index közölt még két éve portrécikket. Akkoriban Kertész az V. kerületi önkormányzati ingatlanvagyon értékesítését egyengette, de előfordult az ugyancsak Rogán Antalhoz és Habony Árpádhoz köthető kötvénybiznisz környékén is.

A gellérthegyi villa, amely becslésre akár az egymilliárdos értéket is elérheti, papíron egy magyar kft tulajdonában van, aminek tulajdonosi hátterét Svájcig lehet visszakövetni, de a Magyar Narancs tényfeltárása bemutatta, a cégháló sok szálon kötődik Kertészhez. (Magyar Narancs)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.