Repülj velünk az élet tengerén: drónvideón Rogán Antal bizalmasához köthető Gellért-hegyi villa

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Narancs publikált egy drónvideót, amelyen a Kertész Balázshoz sok szállal kötődő gellérthegyi ingatlan látható. Kertész Balázs Rogán Antal ügyvédjeként lett ismert, hogy aztán megpróbálja magát minél inkább eltüntetni.

Kertészről az Index közölt még két éve portrécikket. Akkoriban Kertész az V. kerületi önkormányzati ingatlanvagyon értékesítését egyengette, de előfordult az ugyancsak Rogán Antalhoz és Habony Árpádhoz köthető kötvénybiznisz környékén is.

A gellérthegyi villa, amely becslésre akár az egymilliárdos értéket is elérheti, papíron egy magyar kft tulajdonában van, aminek tulajdonosi hátterét Svájcig lehet visszakövetni, de a Magyar Narancs tényfeltárása bemutatta, a cégháló sok szálon kötődik Kertészhez. (Magyar Narancs)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.