Újra nyomoz a Las Vegas-i rendőrség annak a nőnek az ügyében, aki nemi erőszakkal vádolta meg Cristiano Ronaldót

külföld
2018 október 02., 11:37

A Las Vegas-i rendőrség újraindította a Cristiano Ronaldo ellen 2009-ben indított nyomozását, miután egy nő azt állította, hogy a focista megerőszakolta. Kathryn Mayorga azt mondta, hogy Cristiano Ronaldo egy hotelszobában támadta meg 2009-ben, majd pedig 2010-ben 375 ezer dollárt fizetett azért, hogy hallgasson. A nő ügyvédje most megtámadta az erről szóló szerződést. A Juventus csatára tagadta a vádakat, az ügyel előhozó Spiegelt pedig perrel fenyegette.

A Las Vegas-i rendőrség megerősítette, hogy nyomoztak egy 2009-es feljelentés alapján, de gyanúsítottja nem volt az ügynek, mivel a nő sem a helyet sem az elkövetőt nem nevezte meg. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.