Orbán Viktor: Magyarországon inkább kultúrbéke van

POLITIKA
2018 október 4., 10:33
comments 148

Orbán Viktor miniszterelnök délelőtt a felújított Budai Vigadó átadásán mondott beszédet. Az MTI szerint azt mondta, hogy

„kultúrharc nem Magyarországon, hanem Európában van, ami valójában »a saját kultúránkért folytatott harc« (...) Magyarországon inkább kultúrbéke van: lassan teljes egyetértés formálódik arról, hogy a jövőnket családra, a munkára és a nemzet újraegyesítésére kell építeni”

A miniszterelnök éppen aznap jelentette be az „inkább kultúrbéke” kitörését, hogy a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről az Emberi Erőforrások Minisztériuma elküldte Prőhle Gergely főigazgatót, akit még májusban támadott be a Magyar Idők

Kinek a kulturális diktatúrája?

cím cikksorozata, amiért nem csak fideszes szerzőknek biztosít megjelenési lehetőséget a múzeumban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt