Új helyettes államtitkárt neveztek ki az Egészségügyi Államtitkárságon

Egészségügy
2018 október 05., 08:03

Közleményben számolt be az Emberi Erőforrások Minisztériuma arról, hogy új helyettes államtitkárt neveztek ki az egészségügyért felelős államtitkárságon. Fábián Károlyt Orbán Viktor miniszterelnök 2018. október 3-ai hatállyal nevezte ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárává.

Az Index szerint ez valószínűleg nincs közvetlen összefüggésben azzal, hogy kedden felajánlotta lemondását Orbán Viktornak a teljes egészségügyi területet irányító Nagy Anikó egészségügyi államtitkár.

Az egészségügyi szakterületen eddig két helyettes államtitkár volt, Nagy Szilárd, az egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár és Fábián Attila, az Egészségbiztosítási Alap működtetéséért felelős helyettes államtitkár.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.