Új helyettes államtitkárt neveztek ki az Egészségügyi Államtitkárságon

Egészségügy
2018 október 5., 8:03
comments 39

Közleményben számolt be az Emberi Erőforrások Minisztériuma arról, hogy új helyettes államtitkárt neveztek ki az egészségügyért felelős államtitkárságon. Fábián Károlyt Orbán Viktor miniszterelnök 2018. október 3-ai hatállyal nevezte ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárává.

Az Index szerint ez valószínűleg nincs közvetlen összefüggésben azzal, hogy kedden felajánlotta lemondását Orbán Viktornak a teljes egészségügyi területet irányító Nagy Anikó egészségügyi államtitkár.

Az egészségügyi szakterületen eddig két helyettes államtitkár volt, Nagy Szilárd, az egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár és Fábián Attila, az Egészségbiztosítási Alap működtetéséért felelős helyettes államtitkár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt