Volner az LMP-ről: Nem hagyom, hogy egy oszló hullával fogjon össze a Jobbik!

Nyilvánosságra került egy levél, melyet Volner János volt frakcióvezető küldött szét péntek reggel a Jobbik választókerületi elnökeinek és szervezőinek. Ebben azon sopánkodott, hogy Sneider Tamás elnök és Gyöngyösi Márton frakcióvezető is az LMP-vel való kapcsolat szorosabbra fűzéséről döntött. „Bocsánat, de én nem kurvának álltam!” - írja levelében, melynek valódiságát az Indexnek megerősítette. 

A lapnak Volner azt mondta, a levelet a legutóbbi jobbikos elnökség ülésen elhangzottak miatt írta. Ebben többször is céloz arra, hogy nagyon ellenzi az összeborulást az LMP-vel, ami liberális, balközép pártként határozza meg magát alapító nyilatkozatában. 

Volner szerint a néppártosodásnak nem lehet része, hogy a Jobbik balra tolódjon. A belső feszültségektől terhes LMP-t oszló hullának nevezte, és hangsúlyozta, nem hagyja, hogy a Jobbik összefogjon velük. Az Indexnek azt is elmondta, Dúró Dórával ellentétben, akit szerinte a Jobbik mostani vezetése üldözött el, esze ágában sincs elhagyni a pártot.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.