McGregor már a meccs előtti mérlegelésen meg akarta rúgni Nurmagomedovot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Természetesen nem ment le balhé nélkül Conor McGregor és Khabib Nurmagomedov mérlegelése Las Vegasban az év legjobban várt MMA-meccse előtt. Miközben a biztonságiak választották szét őket, McGregor egy félkomoly rúgást is megeresztett a dagesztáni felé. 

De a jelenet inkább volt a szombati meccs előtti, hangulatfokozó cirkusz, mint valódi balhé. McGregor már az első sajtótájékoztatójukon is a saját márkás whiskyjével kínálgatta a muszlim sportolót, majd oltogatni kezdte, amiért ellenfele Ramzan Kadirov csecsenföldi elnökkel pózolt, a menedzserét pedig terrorista patkánynak nevezte. 

McGregoron van egy kis ringrozsda, mert szombaton két év kihagyás után tér vissza a UFC-be a 26 MMA-meccsén eddig veretlen Nurmagomedov ellen. A dagesztáni inkább a földharcban jó, McGregor pedig úgy tervezi, hogy az első menetben kiüti. A meccset itthoni idő szerint hajnali 4 körül lehet élőben követni. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.