14 milliárdos stadion, kieső hely - egyre elégedetlenebbek a szombathelyi szurkolók

Hiába kapott 14 milliárdért új stadiont, öt ponttal az NB1 tabellájának utolsó, kieső helyén áll a szombathelyi Haladás. A csapat szurkolói egyre elégedetlenebbek. A Nyugat.hu beszámolója szerint a szombati mezőkövesdi kettő-nulla után a csapat busza elé feszítettek ki molinót azzal a szöveggel, hogy

"mi egy 100 éves klubot képviselünk. Vezetők, játékosok és ti?"

Fotó: Nyugat.hu

Nem először üzennek a drukkerek a klubnak. Szeptemberben az új stadion kerítésére feszítették ki, hogy 

"haszontalan vezetők, játékosok, nem vagytok méltóak a Halihoz!"

Fotó: Hali Tábor/Facebook

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.