Állítólag hat magyar gyár épül Ghánában

politika
2018 október 07., 08:14
comments 108

A Napi.hu vette észre a ghánai magyar nagykövet, Szabó András nyilatkozatát, amiben arról számolt be a diplomata, hogy

"a magyar kormány érdeklődést mutat a ghánai egy körzet egy gyár program iránt, hogy feltárja a befektetési lehetőségeket."

A Ghánai Ipari Kamara ötödik gyűlésén arról beszélt Szabó, hogy hat magyar gyárról megállapodást írhatnak alá a közeljövőben. Hogy pontosan milyen cégek hajtják végre a ghánai beruházást, a nagykövet nem árulta el, csak annyit, hogy az élelmiszer- és a húsfeldolgozás szektort érintik. A Napi.hu szeptember 27-én kért a Külügyminisztériumtól részletesebb beszámolót, de

az mind a mai napig nem válaszolt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.