Állítólag hat magyar gyár épül Ghánában

A Napi.hu vette észre a ghánai magyar nagykövet, Szabó András nyilatkozatát, amiben arról számolt be a diplomata, hogy

"a magyar kormány érdeklődést mutat a ghánai egy körzet egy gyár program iránt, hogy feltárja a befektetési lehetőségeket."

A Ghánai Ipari Kamara ötödik gyűlésén arról beszélt Szabó, hogy hat magyar gyárról megállapodást írhatnak alá a közeljövőben. Hogy pontosan milyen cégek hajtják végre a ghánai beruházást, a nagykövet nem árulta el, csak annyit, hogy az élelmiszer- és a húsfeldolgozás szektort érintik. A Napi.hu szeptember 27-én kért a Külügyminisztériumtól részletesebb beszámolót, de

az mind a mai napig nem válaszolt.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.